Velkommen til min gæstebog

Hej med jer.
Skriv i blot en hilsen i min gæstebog, det behøver ikke at være noget særligt, måske bare: hygge-hejsa eller lignende - Riis og ros er også velkommen Hilsen Knud Riis

Email 30-07-2008

Morfar og Birthe - eller omvendt?

Tusinde tak for hilsnen
Jo vi hyggede os godt nok dernede, og havde et par kanon gode uger sammen - og så har vi en campingvogn hver, så hvem ved? måske mødes vi igen?
Kroatien og Camp Valkanela, kunne godt risikere at få besøg af os igen - Hilsen Birthe og Knud

Email 30-07-2008

Susanne og Henning

...Knud i flere forklædninger, hvad er der med den mand

Email 30-07-2008

Susanne, Henning og Birthe

Hejsa fra Kroatien
Vi har forsøgt at huske, hvad der blev sagt her.... men er faktisk lidt i tvivl. Det kunne jo også have været Knud, der siger noget fornuftigt.

Email 30-07-2008

Susanne og Henning

Hej Knud og Birthe
Vi mødtes jo på campingpladsen Valkanela i Funtana i Kroatien i juli 2008 . Tak for dejlige hyggestunder sammen med jer. Det var rigtig sjovt og hyggeligt at drikke et enkelt glas sammen med jer på campingpladsen langt fra Danmark! Hvem ved - måske mødes vi på en anden dag.
Knuzzz fra Susanne og Henning

Email Hjemmeside 25-07-2008

Lises-mad

Hejsa !

Lækker hjemmeside du har, det er altid rart at opleve hjemmesider hvor der ligger arbejde bag ved.

Jeg har lavet en hjemmeside med opskrifter, fordi at jeg altid ledte efter mine opskrifter, som var skrevet på sedler, som lå rundt omkring i huset.

Jeg vil derfor tilbyde dig at samle dine opskrifter på min hjemmeside, på denne måde kan vi altid finde opskrifterne når vi skal bruge dem.

Så hvis du har lyst, må du meget gerne indskrive dine opskrifter på websiden, jeg har lavet det nemt og bekvemt og du kan også oploade 2 billeder sammen med din opskrift.

Bare klik på Indsend opskrift, så får du en mail når opskriften er synlig.

Jeg arbejder på at lave det sådan at man kan indtaste sit
hjemmesidelink ved opskriften.

Kh Lise

Email Hjemmeside 28-05-2008

erling andersen

jeg erling har set din hjemmeside jeg må side er en flot side vi tager selv meget på ferie vi kører gerne 6 uger tyskland østrig italien frankrig på hoteller før var det med camping vogn vi camperede i 37 år men så fik jeg en hjerneskade så begyndte jeg med computer for 6 måneder siden da jeg laver mange stave fejl hilsen erling andersen

Email Hjemmeside 16-05-2008

Jasper Sihm

Er på jagt efter links til min side, faldt lige over denne.....skriver en hilsen :)

Email 12-05-2008

Morfar

Hej med jer - vi er lige kommet hjem fra en pragtfuld Pinse - på Bork Havn Camping - det er ik' så ring' endda...
Hilsen herfra og forsat god sommer

Email 12-05-2008

Besøgene!

Hej til MORFAR!..

Hilsen Bella og Rita

Email 25-04-2008

jannik

Hej morfar
Niklas og jeg glæder os til weekenden hvor vi skal være hos jer i Bork.
hilsen Jannik og Niklas.

Email Hjemmeside 03-04-2008

Knud

Hej Dori og Leif
Tak for den søde hilsen, det er ikke hver dag jeg hører fra USA, så det varmer da med en hilsen så langt væk fra. Jeg har en god bekendt der bor i Wisconsin, han har ringet til mig nogle gange - "from overthere" - det er det nærmeste jeg har været på USA.
Er i aldrig på besøg i Esbjerg? Hvis - så kik ud...
og vi giver en dansk kop kaffe.

Email 03-04-2008

Dori

Hej derhjemme i Esbjerg,jeg faldt tilfaeldig over din hjemmeside og ville lige sende en hilsen. Min mand og jeg selv er begge fra Esbjerg men bor nu i USA og har gjort det i 35+ aar.Sjovt nok er vi begge fra 1953 ogsaa. Det var meget sjovt at kunne laese om dit liv,tak for det:) Dejligt at vaere "Morfar & Mormor",ikke. Dog har vi indtil videre kun 2 boerneboern, men der kommer nok flere.
Igen mange tak for "kikket"
Med venlige hilsener fra Leif & Dori.

Email 31-01-2008

Knud

Hej til jer alle
Dejligt at høre fra jer - vi glæder os til snart at kunne være sammen med jer alle igen.I dag blæser det en hel pelikan her i Esbjerg, bare vi ikke blæser væk !!!
Kærlig hilsen os

Email 27-01-2008

Mette & Flemming

Halløjsa i det sydjyske...
Vi havde jo besøg fra Gesten igår,vi hyggede os alle 4 rigtig meget. Vi startede på Tangsøgade med kaffe og efterfølgende med 3 retters menu på Bøvlingvej. ( Det lykkes os alle at spise for meget ) Håber I får en god og hyggelig søndag... Kærlig Hilsen jeres Lille Datter og Flemse

Email 24-01-2008

Sofie

Mange tak skal i have. Ja, det er bare rigtig godt. Og så har jeg meldt mig til kørekort fra d.21 februar.. så lige nu kører det bare. Hils hende med sms'erne igen :-) Knus Sofie

Seneste kommentarer

19.06 | 19:02

Utraditionel og livsbekræftende hjemmeside, flot lavet👍

08.06 | 06:03

Jeg blev glad over at læse om dit liv og dine oplevelser, dit gode humor skinner jo så tydeligt igennem, tak for det😊

11.02 | 06:28

Hej Storm, næste gang du kommer til Esbjerg er du velkommen til en kop kaffe, og jeg vil forære dig en ny bog - jeg har nogle få stykker tilbage.
Mvh. Knud

10.02 | 21:40

Hej jeg hedder Storm.
Jeg mødte din far på Samsø 1978, hvor han holder foredrag om alkoholisme og om sig selv, siden den dag har jeg aldrig glem ham, men jeg har mistet bogen, jeg er Alkolog i dag

Del siden